Venestraat 65, Leidschendam | Routekaart

Wie ben ik ...


Mijn naam is Rogier Thoma en in 2014 ben ik begonnen met mijn eigen fietsenwinkel aan de Venestraat 65 te Leidschendam.

Een jongensdroom die uitgekomen is.

Bij mij kunt u terecht voor reparatie en onderhoud aan ieder type fiets. Van stadsfiets tot racefiets en mountainbike.

Maar ook de electrische fietsen neem ik graag onder handen.

Ik repareer bijna elk merk, zoals Gazelle, Batavus, Sparta, Giant, Koga Miyata, Union, Peugeot etc. Ik streef ernaar om u weer zo snel mogelijk op de weg te hebben met uw fiets, al werken wij tegenwoordig op afspraak, om zo teleurstellingen en lange wachttijden te voorkomen.

Bij mij gewoon ouderwetse service. Daarnaast heb ik continue betaalbare tweedehands fietsen op voorraad staan.

Deze fietsen zijn allemaal nagekeken en u rijdt dus met een veilige tweedehands fiets bij mij weg.

Ook heb ik soms een heel klein assortiment nieuwe fietsen op voorraad staan, van de merken Altec en Popal. Maar kom gerust kijken, want wat ik niet heb staan kan ik  misschien wel voor u bestellen. Ik kan altijd voor u kijken, wat er op voorraad is. En is iets op voorraad, heb ik het altijd snel in huis.

U ziet, ik ben nog jong, maar vol ambitie, dus loop eens bij ons binnen en laat u verrassen door mijn enthousiasme en kundigheid.

Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit en sta altijd met raad en daad voor u klaar.

 

Tot snel bij Thoma Tweewielers.

 

 

Rogier Thoma