Venestraat 65, Leidschendam | Routekaart

Gebruikte fietsen - Tweedehands fietsen

 

Tweedehands fiets kopen?

Elke dag wisselt onze voorraad tweedehands fietsen. Kijk op onze Facebookpagina, maar het meest actueel is het als u gezellig langs komt in onze winkel. Alle fietsen worden afgemonteerd door de beste fietsenmaker. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan dan ook voorop in onze winkel. We hopen met ons ruime aanbod fietsen en de betrouwbaarheid die u van ons gewend bent, dat we het ideale startpunt zijn voor uw zoektocht naar een geschikte tweedehands fiets. Loop dus eens binnen, en laat u goed informeren door onze fietsenmaker.

 

Kwaliteit en veiligheid gewaarborgd op alle tweedehands fietsen

Bij aankoop van een tweedehands fiets zijn kwaliteit en veiligheid belangrijke zaken. Wij vinden dit voor onze klanten heel belangrijk. De fietsen worden allemaal nagekeken en daar waar nodig, worden onderdelen vervangen. Hierdoor bent u zeker van de kwaliteit van de tweedehands fietsen die worden aangeboden in onze winkel. Standaard wordt elke tweedehands fiets nadat deze verkocht is verder afgesteld door de echte vakman. Zo kunt u erop vertrouwen dat u veilig en gepast op weg kunt met uw nieuwe fiets.

Waar moet u op letten bij het kopen van een tweedehands fiets?

Voordat u overgaat tot de aanschaf van een tweedehands fiets is het belangrijk om een aantal zaken goed te controleren. Met name het kiezen van de juiste maat is van groot belang, zodat u comfortabel kunt fietsen. Heeft u hulp nodig bij het bepalen van de juiste framemaat? Daar kan ik u heel goed bij helpen.

Heeft u nog vragen? Bel, 06-21151684 of mail, info@thomatweewielers.nl, gerust, dan doen wij er alles aan om u te helpen.

Popal Daily Dutch Matzwart

Wielmaat:

28

Frame maat:

50

Versnellingen:

3

Prijs:

0.00

VERKOCHT